Çin'in Tianjin Quanjia takımda oynayan ve takımdan ayrılması gündemde olan Brezilyalı golcünün resmi Twitter adresinden yaptığı Aslan paylaşımı Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı. Bafetimbi Gomis'in Al Hilal'e transferinin ardından forvet arayışlarını sürderen Galatasaray, transfer sezonun bitmesine sayı günler kala bu bölgeye acil transfer yapma peşinde. Son olarak Modeste ile gündeme gelen sarı kırmızılı takım bu transferden hukuki nedenlerden dolayı vazgeçmek zorunda kalmıştı.

Bugün sabah saatlerinde Çin'de forma giyen ve daha öncede Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Brezilyalı yıldız Alexandre Pato'nun Twitter adresinden paylaştığı aslan emojili paylaşım sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. Cimbom'un son transferi Badou Ndiaye de gelmeden önce aslan emojisi paylaşımında bulunmuştu..

ALEXANDRE PATO KİMDİR?

2 Eylül 1989 doğumlu Brezilyalı futbolcu kariyerine ülkesinin takımı Internacional'de başladı. Ardından Milan'a transferi ile dikkatleri üzerine çeken ve Milli Takım formasını da 27 kez terleten Pato sırasıyla Corintians, Sao Paolo formalarını giydikten sonra bir kez daha Avrupa'ya döndü ve Chelsea'de oynadı. Sonrasında Villarreal'de de oynayan başarılı forvet 2017 yılı Ocak ayında Çin'in yolunu tuttu.

180 boyundaki yıldız isim bitiriciliği ile dikkat çekiyor. Ceza sahası içinde yakaladığı pozisyonları genelde gol ile sonuçlandırması ile tanınan Pato Çin ekibiyle bu yıl çıktığı 23 maçta 14 gol 4 asist yaptı. Pato kariyeri boyunca ise 349 maçta 149 gol ve 45 asist ile oynadı.
.




Kaynak:Fotomaç