Bruma'nın Real Sociedad'a kiralandığında satın alma opsiyonu 7.5 milyon Euro, Inter'e kiralanan Alex Telles'in ise 8.5 milyon Euro olarak belirlenmişti. Ancak Bruma için İspanyol kulübü satın alma hakkını kullanmadı. Portekizli genç yıldız sezon sonunda Galatasaray'a dönerek antrenmanlara katılacak. Bruma'ya bazı tekliflerin olduğu ve yeniden kiralanmasının gündeme gelebileceği belirtildi.

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon süre almakta zorlanan Bruma, La Liga'da 31 maçta forma giydi. 2 gol atıp 1 asist yapan genç yıldız, 14 karşılaşmada ilk 11 başlayıp, bu maçların yalnızca 4 tanesinde 90 dakika sahada kalabildi.

Galatasaray eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin kadrosuna kattığı Alex Telles için ise Inter 8.5 milyon Euro vermeyi göze almıyor. İtalyan kulübü, sarı kırmızılılar ile pazarlık etmeyi amaçlarken, Galatasaray yönetimi ise belirlenen rakamdan aşağıya inmek istemiyor.

Alex Telles Inter ile Serie A'da 20 maça çıktı. Brezilyalı futbolcu 17 mücadelede ilk 11'de şans buldu. Alex Telles, Serie A'da kart konusunda sıkıntılar yaşadı. Genç futbolcu 5 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. İtalyan medyası, Alex Telles'e Serie A'dan bazı kulüplerin de talip olduğu, Inter'in vereceği kararın Brezilyalı futbolcunun geleceği için belirleyici olacağını sayfalarına taşıdı.