Hamza Hamzaoğlu basında son günlerde çıkan haberler hakkında kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.İşte o açıklamalar;

HAMZA HAMZAOĞLU:

Anlam veremiyoruz çıkan bu haberlere. Birçok kuruluşunda rutin olarak yapılan bir iş çok fazla büyütüldü. Biz bunu sezon başında kararlaştırmıştık. 15 günde bir rapor verme şeklinde. Bugüne kadar da devam ediyordu. Yönetim Kurulu da talepte bulundu. Ben de Başakşehir maçı olduğu için geniş kapsamlı bir raporu maçtan sonra verebileceğimi söyledim.

Üzülüyorum ama bir yandan da seviniyorum. Bizim gücümüzü ve neler yapacağımızı görenler bizi engellemeye çalışıyor. Emin adımlarla ilerleyeceğiz ve inşallah bu sezon yine ipi biz göğüsleyeceğiz.

NASUHİ SEZGİN

Hocamızın dediği gibi bu rutin bir taleptir. Bunu ilettik. O da bize önemli bir maçımız olduğunu söyleyip süre istedi. Rutin raporu önümüzdeki hafta iletecekler. Bir sıkıntımız yok. Heralde bizi birazcık kıskanıyorlar.

Yönetim Kurulu olarak hocamızın arkasındayız. Bunu bu ortak açıklamayla tekrar hatırlatmak istedik.

HAMZA HAMZAOĞLU:

Camiamız rahat olsun. Bu sezon bu yolu izlemek zorundayız. Gelecek yıllarda daha iyi şeyler başarabilmek için bu şart. Özellikle oyuncularımızın taraftarın desteğine çok ihtiyacı var. Kimsenin şüphesi olmasın. Buradaki herkes Galatasaray'ın iyiliği için ter döküyor. Hiç merak etmesinler, zarar verdiğimiz anda Galatasaraylılığın gereğini yaparız.