Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, takım için kötü gidişatı bitirmenin yollarını arıyor. Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'i geçen Chelsea, artık ligde de toparlanmanın yollarını arıyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında Daiy Star, verdiği haberde Chelsea'nin Galatasaray'ın yıldızı Sneijder için girişimlere başladığını yazmıştı. Bu iddialar sezonun devre arasına yaklaştıkça yeniden gündeme gelmeye başladı.

Geçtiğimiz sezon 5 gol 24 asistlik müthiş bir performansa imza atan Fabregas'ın, bu sezon sadece 1 gol 2 asistlik performans sergileyip yokları oynadığının altı çizilirken, Mourinho'nun bu orta saha problemini Sneijder ile çözmek istediği yazıldı.

MOURINHO'YU ÖVMÜŞTÜ

Inter’de birlikte çalıştığı ve İngiltere’de kötü günler geçiren Chelsea’nin hocası Jose Mourinho için Benfica maçının ardından gelen soruları da yanıtlayan Sneijder, “Herkes ona saldırıyor ama hiç adil değil. Chelsea, gönderirse büyük hata yapar. Daha iyisini bulamazlar. Bence çok daha iyi bir geri dönüş yapıp şampiyonluk kazanacak” demişti.


BURAK YILMAZ GİDİYOR

Öte yandan sezona suskun başlayan Burak Yılmaz ise sakatlığının ardından kendini toplayabilmiş değil..
Taraftar tarafından da ıslıklanan ve hedef gösterilen daha sonra taraftarın kendisini affetmesine rağmen, mutsuz olduğu her halinden belli olan Burak Yılmaz, ayrılmayı kafasına koydu.

Sarı-Kırmızılı takımda misyonunun dolduğunu düşünen yıldız forvet, devre arasında veya sezon sonunda herhangi bir teklif gelmesi halinde yönetimden izin isteyecek.

Golcü futbolcu son oynanan Benfica maçında gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşmesiyle de eleştiri oklarının hedefi olmuştu... Burak Yılmaz'ın Avrupa'nın birçok takımının takibinde olduğu biliniyor.