Galatasaray'da yaşananan son gelişmeler Sarı- Kırmızılı taraftarları isyan ettirdi. Dursun Özbek yönetimini sık sık istifaya çağıran Galatasaray taraftarları yeniden harekete geçti. Sneijder ile yönetim arasındaki gerginlik, taraftarla arası açık olan Sabri ve Hamit ile yapılan yeni sözleşmeler, gerçekleşmeyen transferler nedeniyle yönetimi eleştiri yağmuruna tutan sarı-kırmızılılar, Florya'nın yolunu tutmaya hazırlanıyor. Galatasaray'ın resmi twitter hesabını takibi bırakarak protestonun ilk sinyalini veren taraftarlar bu kez Twitter'da #CumaSaat8deFlorya etiketiyle bir kampanya başlattı. Yoğun bir katılım sağlamayı hedefleyen taraftarlar, tesislerin önünde yönetimi protesto edip, istifaya davet edecek. Camianın önde gelen isimleri de Dursun Özbek yönetimini istifaya çağırmak için bir çalışma başlattığı öğrenildi. Gerekirse imza toplayacaklarını söyleyen ütyeler, "Dursun Özbek bir takımı sabote etmeye kalksa ancak bu şekilde edebilir. G.Saraylılar'ın sabrı kalmadı" dediler.

SNEİJDER İÇİN UYUŞMAZLIK MAHKEMESİ!
G.saray yönetiminin, geçtiğimiz sezon gördükleri sarı kartlar nedeniyle oyunculara ağır cezalar kesmesi kulübün başını oldukça ağrıtacak gibi görünüyor. İlk olarak 2.3 milyon Euro ile en ağır cezaya çarptırılan Sneijder kazan kaldırırken Hollandalı yıldızla ilgili ciddi bir tehlikenin olduğu öğrenildi. Spor hukukçuları, bu duruma FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun baktığını ve geçmişte buna emsal futbolcuların lehine sonuçlanan birçok karar olduğunu belirterek FIFA, futbolcuların alacaklarını ortadan kaldıracak şekilde fahiş cezaları doğru bulmadığını dile getirdi. Geçmişte benzer dosyalarla FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda dava kazanan bazı avukatların Hollandalı futbolcunun davasını almak için zemin yokladığı öğrenildi.

GÖZLER ÖZBEK İLE YAPACAĞI ZİRVEDE
Cimbom ilk etap yurt dışı kampı için hafta sonu İsviçre'nin yolunu tutacak. İstanbul'a bugüngelmesi beklenen Wesley Sneijder'in Başkan Dursun Özbek ile yapacağı görüşmeden çıkacak sonuç camiada merakla bekleniyor.

YÖNETİM SNEİJDER'E AÇIKÇA 'GİT' DİYOR
Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers kesilen cezayla ilgili Galatasaray Yönetimi'ne tepkisini sürdürüyor. Hollanda basınına konuşan Albers, Galatasaray'ın tavrının nedeninin serbest kalma bedeli olan 7.5 milyon euroyu kazanmak olduğunu ileri sürdü.

ARTIK GALATASARAY SORUMLU!
Albers, "Wesley, yeni sezon hazırlıklarına başlamak için 8 Temmuz'da geleceğini Galatasaray'a bildirmişti. Ama kulüp, bu ceza ile bize açıkça git dedi. Bundan sonra olacaklardanbiz değil Galatasaray sorumludur" dedi...