Galatasaray’da Yevhen Konoplyanka için resmi adımlar atılıyor. Ukraynalı kanat oyuncusu ile senelik 2.5 milyon Euro karşılığında büyük oranda anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, kulübü Schalke'yi ikna etmeye çalışıyor. Transfer döneminde Sevilla'dan 12.5 milyon Euro karşılığında alınan ancak hem geçmiş hem de mevcut hocasıyla sorunlar yaşayan Ukraynalı yıldızın elden çıkarılması bekleniyor.

1 YIL SONRA YENİDEN
2 yıl önce de gündeme gelen Konoplyanka için kiralama yoluna gidilecek ve Beşiktaş'ın Talisca transferinde izlediği yol takip edilecek. Buna göre, 1+1 yıllık kiralık anlaşma yapılmak istenen yıldız oyuncunun belirlenen satın alma opsiyonu Galatasaray'da olacak. İlk sene sonunda Galatasaray ya da başka bir takım bu parayı verirse, Konoplyanka'yı alacak. Ukraynalı'ya talip çıkmaz ve Cimbom isterse, 1 yıl daha kiralık olarak oynayabilecek.

TAKİBİ GERİ ÇEKTİ!
Daha önce Twitter'da Galatasaray'ı takibe alan ve sarı-kırmızılı paylaşımları beğenen 27 yaşındaki Ukraynalı oyuncu, kulübünden gelen uyarılar üzerine hepsini geri çekmek zorunda kaldı. Transfer netleşmediği için Konoplyanka sessizliğini koruyor.