Yeni bir golcüyü şart koşan Mustafa Denizli, scout ekibiyle birlikte çalışmalarına hız vermişken önemli bir isim için fırsat doğdu. Galatasaray’a Juventus’un yıldızı Simeone Zaza önerildi. İtalyan futbolunun yeni yıldızı gözüyle bakılan 1991 doğumlu Zaza, Euro 2016’da Gökmavililer’in kadrosunda yer almak için direkt oynayabileceği bir takımarıyor.

JUVE 18 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Bu nedenle Zaza’nın Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor. İtalyan ekibinde Mandzukic, Morata ve Dybala’nın arkasında 4. opsiyon olan başarılı futbolcu, bu sezon üç kulvarda 10 maça çıktı. 369 dakikada toplam beş gol atarak göze girdi. Juventus, sezon başında Sassoulo’ya 24 yaşındaki futbolcu için 18 milyon Euro bonservis ödemişti.

SATIN ALMA OPSİYONU BİLMECESİ

Galatasaray’ın en büyük çekincesi, Simeone Zaza’nın 2020’ye kadar kontratlı olması ve Juve’nin satış opsiyonu vermeye sıcak bakmaması. Denizli’nin kararına göre bu transferde yol haritası çizilecek. Öte yandan yeni sezon için düşünülen Ibarbo’dan vazgeçildiği bildirildi. Teknik heyet önceliği sezonun ikinci yarısında direkt oynayabilecek isimlere veriyor.