Milli Takım'da Mircea Lucescu dönemi... Türkiye Futbol FederasyonuFatih Terim'den boşalan teknik adamlık koltuğuna 72 yaşındaki Rumen hocayı oturttu... TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve İkinci Başkan Ali Dürüst dün gittikleri Romanya'da Luce ile görüşerek anlaşma sağladı. TFF böylece Galatasaray'a da çalım atmış oldu.

GALATASARAY'A ŞOK HABER!
Alınan başarısız sonuçların önüne geçmek için Florya'ya bir 'futbol aklı' getirmek isteyen Galatasaray önceki gün Mircea Lucescu'nun kapısını çalmıştı. Başkan Dursun ÖzbekRumen teknik adama sportif direktörlük önerisinde bulunmuş, Luce de dün kesin yanıtını ileteceğini belirtmişti. CimbomLucescu'dan yanıt beklerken şok bir haberle sarsıldı. TFFRumen teknik adam ile 2+1 anlaşma sağlandığını ve yarın resmi sözleşmenin imzalanacağını açıkladı.

İLK SINAV UKRAYNA ÖNÜNDE
Lucescu'ya 2.5 milyon Euro garanti ücret ödeneceği ve yarın imza töreni düzenleneceği öğrenildi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de katılacağı törende sözleşme şartları ile ilgili net bilgiler verilecek. Mircea LucescuMilli Takım'ın başında ilk sınavına 2 Eylül tarihinde Ukrayna deplasmanında çıkacak.

13 YIL ARADAN SONRA YENİDEN TÜRKİYE'DE
Yıllardır 
ismi Milli Takım ve 4 büyükler ile anılmasına rağmen yapılan teklifleri geri çeviren Mircea Lucescu en sonunda Türkiye'ye dönüyor. 2004'te Beşiktaş'tan ayrılan Luce, 13 yıl aradan sonra yeniden Türkiye'de görev yapacak..