Futbol dünyasında yaptığı rekor transferler ile adından söz ettiren Çin Halk Cumhuriyeti takımları Galatasaray'lı Sneijder ve Podolski'den sonra milli gururumuz Selçuk İnan için de transfer çalışmaları başlattı.

Çin kulüplerinin transferlerin izin veren Çin futbol komitesinin onayından başarılı ile geçen ve bu komitede görev yapmakta üç farklı ülkenin FİFA menajerleri tarafından ''fazlasıyla şaşırtıcı ve etkileyici bir futbolcu'' raporu verildiği öğrenildi. Bu olumlu rapordan sonra harekete geçen Asya ülkesinin takımları menajerler aracılığıyla hem süper lig takımlarından sarı-kırmızılı ekip Galatasaray ile hem de 31 yaşındaki milli futbolcumuz Selçuk İnan ile temasa geçmesi bekleniyor.

Bilindiği gibi Asya ülkesinde transfer dönemi Avrupa ülkelerinde olduğu gibi kısa sürmüyor ve Mart ayına kadar devam ediyor. Fakat Çin kulüpleri Selçuk İnan'ı transfer etmek istiyorsa bu ay sonuna kadar transfer edebilir nedeni ise Avrupa ülkelerinde top koşturan futbolcular bu ay sonuna kadar başka takıma gidebilir.

31 yaşındaki orta saha oyuncusu Selçuk İnan bu sezon Galatasaray forması ile çıktığı 17 maçta 1 gol attı.