Valencia'ya oyuncunun maliyeti vergilerle birlikte 6 milyon euroyu buluyor. Belçikalı bu sezon 997 dakika sahada kaldı. Batshuayi de Valencia'dan ayrılmak istiyor.


CRYSTAL PALACE DA İLGİLENİYOR

Sarı-Kırmızılılar, İspanyol Kulübünün Sportif Direktörü Pablo Longoria ile temasa geçti. G.Saray oyuncunun yarım sezonluk maliyetini ödemeye sıcak bakıyor.

İspanyol kulübü de Sarı-Kırmızılılar'dan gelen bu teklife olumlu yanaşıyor. Görüşmeler sürüyor. İngiltere'den Crystal Palace da Batshuayi ile ilgilenen bir diğer kulüp… 

Ada ekibinin Valencia ile de görüşmeleri sürüyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Belçikalı golcünün transferinin acilen bitirilmesini yönetime iletti.

'COME TO G.SARAY' MESAJLARI!..

Bu sıcak gelişme sonrası Sarı-Kırmızılı taraftar, Mich Batshuayi'nin Instagram hesabına binlerce 'Come To G.Saray' mesajları atmaya başladı. Batshuayi'nin, Sarı-Kırmızılı taraftarların yoğun ilgisi karşısında çok şaşırdığı belirtildi. 2016 yılında Marsilya'dan Chelsea'ye 39 milyon euroya transfer olan Batshuayi, geçen sezonu da kiralık olarak Borussia Dortmund'da geçirmişti. Büyük umutlarla Valencia'nın yolunu tutan Batshuayi, La Liga'da bu sezon 15 maça çıkarken 1 kez ağları sarsabildi.

Kaynak: Akşam