Galatasaray, Badou Ndiaye ve Jason Denayer'in kiralanması için İngiltere'de transfer tahtasının kapanacağı gün olan 9 Ağustos'u bekliyor. Kiralama istekleri Stoke City ve Manchester City duvarına çarpan sarı-kırmızılı yönetim, iki oyuncuyla ilgili transfer haberlerini büyük bir ilgi ve biraz da endişe ile takip ediyor. Türkiye'de yaz transfer sezonunun 31 Ağustos'ta kapanacak olmasını fırsata çevirmek isteyen Galatasaray, 9 Ağustos'tan sonra iki yıldızı düşündüğü rakamlarda kadrosuna katmayı hedefliyor.

GALATASARAY MANCHESTER CİTY'E TEKLİFİ HATIRLATACAK

Galatasaray, Jason Denayer için Manchester City'e geçen yılki gibi kiralama bedeli olarak 550 bin Euro önerdi. Oyuncuya da sarı-kırmızılı formayı giymesi halinde yine 1.4 milyon euro ödenecek. Badou Ndiaye'ye ise geçmişte kazandığı gibi 2.75 milyon euro yıllık ücret teklif eden sarı-kırmızılı ekip, kiralık olarak kadrosuna katmak istediği oyuncu için Stoke City'ye de 1.5 milyon euro vermeye hazır. 9 Ağustos'tan sonra bu tekliflerini bir kez daha hatırlatacak olan yönetim, bu kez İngilizlerden olumlu yanıt almayı umuyor.

ASLAN AŞKI

Teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Jason Denayer, yeniden Galatasaray formasını giymek için elinden geleni yapıyor. Galatasaray dışındaki teklifleri kabul etmeyeceğini Manchester City yönetimine bildiren 23 yaşındaki stoper, sosyal medyadan Aslan paylaşımlarıyla da gönlünün İstanbul'dan yana olduğunu açık açık gösteriyor.

SÖZ PEP GUARDİOLA'DA

İngiliz ekibi Denayer için transferin son gününe kadar bekleme kararı alırken Pep Guardiola'nın 9 Ağustos'tan sonra Galatasaray'a gidişine onay vereceği tahmin ediliyor.

NDİAYE GALATASARAY'A ÇOK YAKIN

Dünya Kupası'nda yeteri kadar süre alamayan Ndiaye'nin piyasası düştü. Stoke City ile alt ligde oynamak istemeyen Senegalli yıldızın, bir yıl kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı yeniden giyme ihtimali her geçen gün artıyor.
.


Kaynak:Fotomaç