Mustafa Denizli, Astana maçında yapılan bireysel hataları inceleyerek Beşiktaş mücadelesinde oyuncularından daha dikkatli olmalarını istedi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmanlarda futbolcularına bir yandan fiziksel çalışmalar yaptıran Galatasaray teknik direktörü, bir yandan da oyuncularını motive ederek Beşiktaş derbisinde sahaya kesinlikle 3 puan için çıkacaklarını anlatıyor.

32 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş'ın bu maç öncesi 6 puan gerisinde 4. sırada yer alan sarı kırmızılılar, derbiden galip ayrılması durumunda puan farkını 3'e düşürerek zirve yarışında önemli bir adım atmış olacak. Mustafa Denizli, derbi öncesi yapacağı toplantılarla bu karşılaşmanın önemini oyuncularına ayrıntılarıyla anlatacak. Yönetim de Beşiktaş mücadelesi öncesinde takıma destek veriyor. Başkan Dursun Özbek'in Beşiktaş derbisi öncesi kampı ziyaret ederek Mustafa Denizli ve ekibine başarılar dilemesi bekleniyor.

Sarı kırmızılı ekipte bir süredir sakatlıkları bulunan Hamit, Carole ve Denayer'in bireysel hazırlıkları sürerken, üç oyuncu da derbide forma giymeyecek. Astana mücadelesinde sakatlıkları olmasına karşın oynayan Selçuk ve Hakan Balta ise Beşiktaş maçında Denizli'nin görev vermesi halinde sahada olacak.