Napoli'nin Lazio'yu 2-0 yendiği maçta karşılaşmayı tribünden takip eden Galatasaray'ın deneyimli hocası Mustafa Denizli önemli açıklamalarda bulundu.


Mustafa Denizli, "Çekişmeli iki maç bizi bekliyor diyebilirim ama biz Galatasaray olarak üzerimize düşeni yaparız. Zorlu maçlar olacak ama neticede o bizim her maç öncesi, özellikle tur maçlarında düşündüğümüz, ortaya koyacağımız olaydır" dedi.

"Her maçta hedefimiz belli" Galatasaray'ın deneyimli hocası Mustafa Denizli, "Lazio'nun genel durumunu değerlendiriyoruz. Napoli maçında amacımız rakibimizin son maçlarına ilişkin bir takım veriler elde etmek. Onun dışında biz Galatasaray olarak hedefimizin ne olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullandı.

"UEFA için çalışmalar devam ediyor" Galatasaray'ın Finalsal Fair-Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle 1+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası istemiyle Finansal Kontrol Kurulu Yargı Komisyonu'na sevk edilmesine değinen Mustafa Denizli, "Biz öyle bir kararın zor çıkacağı kanaatindeyiz, ama neticede UEFA kendi kriterlerine göre bir karar verecektir. Galatasaray olarak yönetimimiz son yıllarda hep UEFA'nın istediği kriterlere uygun, iyi niyetli yaklaşımını gösteriyor, ama bu neticede idari bir konudur. Olumsuz bir karar çıkarsa tabii ki bundan psikolojik olarak etkilenmememiz mümkün değildir" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak : Sporcope