Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasından sonra, 23 yılın ardından bir kez daha Galatasaray’da teknik direktörlük macerasına atılan Mustafa Denizli’nin büyük değişimi...

66 yaşındaki çalıştırıcının ilk günlerde yüzünde gülücük eksik olmuyordu. Ancak zamanla işler değişti. Ara transferde istediği oyuncuların alınamaması, hocada büyük hayal kırıklığı yarattı. Üstelik Burak Yılmaz gibi bir golcüsü de, alternatifi yokken Çin’e satıldı. Bir taraftan gelen UEFA baskısı ve yaz döneminde de transfer yapılıp yapılmayacağı konusundaki belirsizlik, Denizli’nin canını sıkıyor.

Yıkım etkisi yarattı

Tüm bunlara ek olarak takımdaki kötü gidişat, ligde ilk iki sırayla aranın açılması, Mustafa hoca açısından tam anlamıyla bir yıkım etkisi yaratıyor. Peki Denizli’nin yüzü, nasıl eskisi gibi gülecek? Cevabı basit. Bu dönemde transfer yapılması, UEFA ile anlaşma zemini bulunması gibi müjdeli haberler gelmesi mümkün görünmüyor. Ancak takım toparlayabilir. Hem de Sarı-Kırmızılılar’ın önündeki 18 günlük süreçte 3 ayrı kulvarda çıkılacak 6 kritik maç varken...

Eğer işler ters giderse

Seriye ligdeki Mersin deplasmanıyla yarın başlayacak olan Cim Bom, 5 gün sonra Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Lazio’yu Arena’da konuk edecek. Bu iki maçta alınacak olası galibiyetler, 21 Şubat’taki Trabzon maçı öncesi Aslan’a moral olabilir. Bunun da etkisiyle 25 Şubat’ta Lazio ile oynanacak rövanş maçında, Galatasaray adını son 16’ya yazdırabilir.

28 Şubat’taki Gaziantep deplasmanı ve 1 Mart’ta Akhisar’la kupa rövanşı, Cim Bom’da her şeyin rayına oturmasını sağlayabilir. Bu durumda Mustafa hocayı, eskisi gibi gülerken görebiliriz. Aksi takdirde ise sezonun kalan kısmı Galatasaray’da görev yapan hiç kimse için iyi geçmeyecek gibi görünüyor.

kaynak: fanatik