Galatasaray’ın Burak Yılmaz’ın transferi için Çin Kulübü Beijing Guoan’la anlaşmasının ardından Torku Konyapor maçında sakatlanan Sinan Gümüş’ün de yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağının netleşmesi, teknik direktör Mustafa Denizli’yi gol yollarında sıkıntıya soktu.

MR’ı çekilen Sinan’ın arka adalesindeki yırtığın beklenenden büyük olduğu ve sahalara yeniden dönüşünün Nisan ayını bulacağı belirtilirken, genç futbolcunun bu süre içinde yoğun bir şekilde tedavi göreceği öğrenildi.

Mustafa Denizli’nin Sinan’ın uzun sürecek sakatlığının ardından forvette elinde sadece Umut Bulut’un kalması nedeniyle sıkıntılı olduğu ve bu nedenle Podolski’yi bundan sonraki süreçte kanatta kullanmak yerine forvet hattında kullanmayı planladığı vurgulandı.

Tecrübeli teknik adamın Podolski’nin forvet mevkiine geçmesiyle birlikte kanatta doğacak boşluğu bu sezon beklenen performansın altında kalan Yasin’le doldurmayı düşündüğü belirtilirken bu şekilde Yasin’e de şans doğmuş olacak.

Denizli’nin son haftalarda performansıyla göz dolduran Olcan’ı da kanatta kullanacağı, forvet arkasında görev yapacak olan Sneijder’den de Podolski’ye destek olmasını isteyeceği öğrenilirken, bu dörtlüyle gol yollarında etkili olmayı planladığı ifade edildi.

Sarı kırmızılılarda sakatlığı tamamen geçen Denayer’in de Mersin İdman Yurdu maçıyla birlikte ilk 11’e dönmesi bekleniyor.