Puan tablosunda son sırada yer alan Kardemir Karabükspor'a konuk olacak olan lider Galatasaray kabus haline gelen deplasman karnesini düzeltme peşinde.Türk Telekom Stadı'nda 12'de 11 yapan ve iç sahada ligin en başarılı takımı olan Galatasaray,deplasman performansları dikkate alındığı zaman ise 7.sırada yer alıyor.
11 dış saha maçında sadece 4 galibiyet,1 beraberlik alan ve 6 yenilgi göre Sarı-Kırmızılılar, 13 puan toplarken,şampiyonluk yarışında rakipleri dışında Kayserispor ile Göztepe'nin de gerisinde kaldı.Deplasmanda 16 gol atan Cimbom,kalesinde 20 gole engel olamazken,dış sahada eksi averaja sahip tek şampiyonluk adayı.

FERNANDO İKİNCİ 45'TE

Galatasaray'da sakatlığı nedeni ile 2 aydır sahalarda uzak kalan Fernando,son iki maçta 21 kişilik kadroda yer alsa da oynama fırsatı bulamadı.Fernando,Karabükspor deplasmanına da götürülecek.Maçın ilk yarısı üstünlük sağlanır ise Fernando,ikinci yarı forma şansı bulabilecek.

4500 ÜYENİN YOK OYU

Galatasaray'da kulüp aidatları için üyelere tanınan süre doldu.8 bine yakın üye 300 TL vererek aidatlarını ödedi ve Mayıs ayındaki seçimde oy kullanma hakkına sahip oldu.Aidatlarını yatırmayan yaklaşık 4 bin 500 üye ise Genel Kurul'da oy kullanamayacak.

UEFA SUNUMU İKİZ'DE

9 Mart'ta UEFA ile toplantısı olan Galatasaray'da yeni yönetim,eski yöneticilerden Mete İkiz'den yardım istedi.İkiz'in,FFP komitesine yapılacak olan sunumu hazırladığı ortaya çıktı.Aysal ve Yarsuvat döneminde muhasip üyelik yapmış olan İkiz,finansal tablolara camia içinde en hakim olan isim olarak kabul ediliyor.

Kaynak : Sabah