Bugün Gazetesi'nin haberine göre;Galatasaray yönetimi ligin ilk yarısının bitimiyle birlikte teknik direktörMustafa Denizli'nin transferlistesindeki oyuncuları kadrosuna dahil etmek için girişimlere start vermişti.

Deneyimli çalıştırıcı yönetimden sağ bek, ön libero, forvet ve kanatlara takviye yapılmasını istedi.Kasımpaşa'dan Donk'u kadrosuna dahil ederek transfer dönemine hızlı giren Sarı-Kırmızılı kulüp yurt dışındaki görüşmelerden ise Martin Linnes dışında bir sonuç alamadı.

118 saat havada kaldılar

Genel Sekreter Fatih İşbecer, Mehmet Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün Galatasaray'ın transfer çalışmaları süresince yaklaşık 1 ay boyunca 14 isimle temasa geçti. 9 ülke gezen idareciler, tam 77 bin 628 kilometre yolculuk yaptı. Buna rağmen sadece Norveç'ten Martin Linnes transfer edilebildi.

3 yönetici Hollanda, Belçika, Norveç, İngiltere, Arjantin, Brezilya, İtalya, Fransa, Danimarka'ya gitmişlerdi. Yöneticiler yaklaşık 118 saat havada kaldı. Fatih İşbecer sadece Martin Benitez transferi için yaklaşık 1 hafta boyunca Arjantin'de kaldı. Ancak bu transferden de eli boş döndü.

Denizli’nin jokeri

Galatasaray’ın Norveç’in Molde takımından transfer ettiği Martin Linnes teknik direktör Mustafa Denizli’nin jokeri oldu. Deneyimli çalıştırıcının genç oyuncuyu antrenmanlarda yapılan çalışmalarda sağ bek, sağ ön, ön libero denediği öğrenildi.