Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Burak Yılmaz’a gelen herhangi bir teklif olmadığını söyledi. Burak Yılmaz’ın Galatasaray’ın efsane bir ismi olduğunu dile getiren sarı-kırmızılıların başkanı, oyuncularını satmayacaklarını açıkladı.
Özbek, “Burak bizim gol kralımız. Burak bizim evladımız, çok önemli oyuncumuz. Burak’ı futbol seviyesi olarka daha yükseğe çıkaracak yüksek bir teklif gelirse, bunu Burak için isterim. Burak Türk milli takımının ve Türkiye’nin de yıldız futbolcusu. Burak gidiyor, gitmiyor gibi bir endişemiz yok. Burak bizim futbolcumuz ve Galatasaray’ın efsane ismi.” diye konuştu.

UEFA’dan ceza almamak için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini söyleyen Özbek, “Galatasaray’ın almaması gereken bir ceza var. UEFA ile yaptığımız bir anlaşma var. 2014 yılında yapmışız. UEFA’ya ne kadar transfer yapacağımız konusunda rakamlar vermiiz. Maalesef bu rakamları aşmışız. Geçmiş dönemlerde. Bu rakamlar aşıldığı için UEFA oraya çağırıyor ve size ceza vereceğim diyor. Bizim transferde çok dikkatli olmamız lazım. UEFA ile çok ciddi sıkıntımız var. O yüzden transfer yapmayacağız.” ifadelerini kullandı.





Kaynak: AMK