Şampiyonluk yolunda son dönemece giren ve konsantrasyonunu sahaya veren Galatasaray'da sessiz ama derinden bir de seçim yarışı sürüyor.

26 Mayıs'ta kulübün 38. başkanı seçilecek. Bu yolda dört aday yola çıktı ve en iddialılarından biri de ocak ayında Mustafa Cengiz'e Kaybeden Dursun Özbek.
Yeni bir liste ile yeniden başkanlık isteyen Özbek, hedeflerini ve adaylık nedenlerini anlattı. 

“Galatasaray’da yeni bir dönem başlattık. Pek çok atılım ve yenilik hareketinin temelini attık. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak için yola çıkıyoruz. Yeniden aday olmak için üç geçerli nedenimiz var: Finansal gerekçeler, federasyonla ilişkiler ve devletle olan bağlantılar. Finansal açıdan gelecek yeni başkan 30 milyon Euro sıcak para bulmak zorunda. Tüm adaylara saygımız var ama bunu en kolay sağlayabilecek kişiyim.”

 "PROJELERİN SAHİBİ BİZİZ"

“TFF ile olan ilişkiler konusunda da Galatasaray'a en çok fayda sağlayacak aday olduğumu düşünüyorum. Geçmişten gelen tecrübelerimiz, futbol ailesine sağlayacak faydalarımız var; diğer kulüplerle ilişkilerimiz de çok önemli. Devletle yani bürokrasiyle olan bağlantılarımız da uzun bir geçmişe dayanıyor. Riva-Florya projelerini biz başlattık. Yeni salonla ve yeni tesisle ilgili prosedürlere hâkimiz. Kısaca, Galatasaray'ın bize ihtiyacı var.”