Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Türkiye'nin en dertli adamlarından biri değilim. Bunu kabul etmiyorum. Galatasaray'da göreve çağırıldığınız zaman zor mu, kolay mı diye düşünmeyiz" dedi.

"Yeğenim antrenman sahasında öldü"

Sülalesinin Galatasaraylı olduğunu ifade eden Özbek, "Biz Galatasaray için şehit vermiş bir aileyiz. Benim yeğenim de Galatasaray'da futbolcuydu. Onun da adı Dursun Özbek'ti. Jupp Derwall zamanında oynuyordu. Antrenman sahasında öldü. Galatasaray bizim için çok önemli" dedi.

"Senede 160 milyon euro giderimiz var"

Dursun Özbek, ayrıca, Neticede bir yarış içerisindeyiz. Bu işin ticari yönü de var ama benim için o ikinci planda. Bazı kulüpler Türkiye Kupası ile ilgili hesaplar yapıyor. Biz yapmıyoruz, seyirci için oynuyoruz. Yeni yapılan sözleşmelerde futbolculara maç başı ücreti vermiyoruz. Senede 120 milyon euro giderimiz var. 120 milyon euro sadece futbol için, tüm branşlarla birlikte giderimiz 160 milyon euro (514 milyon tl)" dedi.

"Mustafa Denizli oybirliği ile getirildi"

Mustafa Denizli'nin galaatsaray Teknik Direktörlüğüne getirilmesi ile ilgili özbek, "Mustafa hocanın Galatasaray'a gelmesi, oybirliği ile alınmış bir karardır. Kimse bu karara itiraz etmemiştir. Biz her yıl 100 milyon Euro'ya yakın vergi veriyoruz. Her ay 3 milyon Euro'ya yakın amatör sporculara para ödüyoruz. Kulüp içinde tenkisat devam edecek. Tasarruf değil mali yapıya destek için israfı önleyeceğiz. Futbolcularla yeni yapılan sözleşmelerde zaten maç başı para vermiyoruz. Bundan sonrası için de vermeyeceğiz" dedi.

"Kadıköy'de 50'ye yakın selfie yaptım"

Sosyal medyanın yapısında hakaretlerin olduğunu ifade eden özbek, "Yazılanlara bazen hak veriyorum. Haksız olduklarında da kızmıyorum. Fenerbahçe maçında Kadıköy'de 50'ye yakın selfie yaptım. Banka kredilerine senede 25 milyon dolara yakın faiz ödüyoruz. Bankalara 2023 yılına kadar Galatasaray'ın bütün gelirleri temlik edildiği için 215 milyon dolardan fazla kredi alamıyoruz" dedi.