Son olarak bir röportaj veren Sarı-Kırmızılı kulüp başkanı, Hamzaoğlu dönemi ile ilgili yine çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Dursun  Özbek'ten satırbaşları...


"Sezon başı Cüneyt Tanman ile Hamza Hoca sürtüştü. Cüneyt, 'Konoplyanka'yı alalım' dedi, Hamzaoğlu ısrarla karşı çıktı. Mario Gomez de gündeme geldi ama Hamza Hoca, 'Alacağımız golcü Burak'ı üzmemeli' dedi. Niasse ve İzlandalı Sigthorsson'u istedi. Şimdi gerişye dönüp baktığımda kendime kızıyorum. 'Keşke Konoplyanka'yı da golcüyü de alsaydım. Melo'yu da göndermiyorum. Bu oyuncularla takımı oynat' deseymişim diyorum. Hamza Hoca ile ilgili 'Üç kupa kazandı, dördüncü yıldızı taktı' diye ciddi bir hava oluşmuştu. Bu baskı altında doğru düşünsen bile doğru hareket edemiyorsun.


Hamza Hoca Melo için de 'Takımda kimse sevmiyor. Gönderelim' diye tutturdu. 'Bilal, Selçuk, Hamit var, onlar bana yeter' dedi. Melo, 'Başkan istersen sözleşme uzatalım' diye talepte bulundu. Bizim şartlarımızı da kabul etti. Sözleşmenin uzatıldığını duyan Hamza Hoca Florya'dan 17 dakikada TT Arena'ya gelip, 'Bu iyi olmadı' dedi.


Ocak ayında takviye yapacağız. Takım yaşlandı. Sezon başında iyi hazırlanmadı. Hatta geçen yılki şampiyonlukta Prandelli'nin sezon başında takımı iyi çalıştırmasının etkisi olduğu söylendi.


Bizim Grosskreutz'u bırakma düşüncemiz yok. Annesini özlüyormuş, onun yanında olmak istiyormuş. Parasını tıkır tıkır alıyor. Onun bedavaya gitmesini önlemek için ödemelerde dikkatli ve hassasız. Eğer talibi çıkarsa 2.5 milyon euro'yu öder."