Dursun Özbek Galatasaray Tv'ye açıklamalarda bulundu..

Dursun  Özbek'in açıklamalarından satırbaşları söyle ;

"Antalya'daki Galatasaray Oteli süratle yükseliyor. Kaba inşaatı yapılıyor. 16 ay sonra inşallah burayı açacağız. 5 yıldızlı olacak. Antalya'ya 25 Temmuz'da gelerek tekrar ziyaret edeceğim. Burada her yer Galatasaray bayrağıyla dolmuş."

"Yarın Hamza Hoca ile buluşacağız. Önümüzdeki sezon için planlarını yapmış. Elinde geniş bir liste var. Galatasaray her zaman yıldızlar topluluğu olmuştur. Bu sezon da çok iyi bir futbol sergileyebilmek için gereken transferleri yapacağız. Galatasaraylılar merak etmesin. Geliyoruz! Yarından itibaren transfer çalışmalarına başlayacağız. Yarından itibaren taraftarımızın hoşuna gidecek mesajlar vereceğiz. Transfer konusunda Hamza Hoca'nın yaptığı projeyi takip edeceğiz."

"Ali Dürüst de Abdurrahim Albayrak çok iyi Galatasaraylılardır. Onlarla  küslüğümüz yok."

"Florya tesis olarak ihmal edilmiş. Orası bizim için önemli. Dolayısıyla bu haftadan itibaren bazı yenilemeler yapılacak.Yeni sezona pırıl pırıl bir Florya ile girmeyi düşünüyoruz."

"Ergin Hoca hepimizinden daha fazla Galatasaraylı. Onun Galatasaray'la sözleşme yapmaması ddüşünülemezdi. O, Galatasaray'ın bir evladıdır. Galatasaray'a hizmet etmekten çok mutlu."