Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, İstanbul Ajansı Spor Müdürü Ahmet Yazıcı'ya açıklamalarda bulundu. Savcılık tarafından Sneijder'in Gençlerbirliği maçındaki golüne takipsizlik kararının çıktığını hatırlatan Yarsuvat, rakiplerin sahada kaybettiklerini masa başında telafi etmeye çalıştıklarını kaydetti. Ezeli rakibi Fenerbahçe'ye ve kalecisiVolkan Demirel'e göndermelerde bulunan Yarsuvat, "Peki Volkan'ın Sneijder'den yediği golleri nasıl açıklayacaklar. Volkan şike mi yaptı. O kadar uzak mesafeden o goller yenir miydi? O zaman Volkan'ı da savcılığa verselerdi." diye konuştu.

"4. YILDIZI UNUTTURMAK İSTEDİLER"

Fenerbahçe'nin yıldız transferlerini değerlendiren Yarsuvat, "Van Persie büyük isim kimse hayır diyemez ama zamanında iyi isimdi. Van Persie iyi olsa Arsenal'den Manchester'dan yollanır mıydı? Hollanda milli takımı bu oyuncusundan vazgeçer miydi? Bir sakatlığı var herhalde hala oynayamıyor. Bu gibi şeylerle Galatasaray'ı ezmeye çalıştılar. Başarımızı unutturmaya çalıştılar. Unuttursunlar. Biz kendimize yeteriz biz sessiz gideriz ama işimizi yaparız." dedi.

"MELO KANDIRMADI"

Felipe Melo konusunda da konuşan Yarsuvat, "Başkanlığım dönemimde Melo ben gideceğim diye tutturdu. Kılımı kıpırdatmadım.Melo'nun ne istediğini biliyordum. Sözleşmemi 1 yıl daha uzatın diyordu. Melo'nun bütün numaraları bunun içindi. İtalya'da 'Bidon' olarak ilan edilmiş bir oyucuyu bir İtalyan takımının yeniden alması hikaye..." ifadelerini kullandı.