Dün FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın 66 yaşındaki teknik direktörü Fatih Terim ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Belediye başkanı İmamoğlu ayrıca Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Sarı Kırmızılı takımın İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile görüştüğünü de ifade etti.

Ekrem İmamoğlu, deneyimli teknik direktör Terim ile yaptığı telefon görüşmesinde Sarı Kırmızılı kulübün çalıştırıcısı hakkında şu ifadeleri kullandı; "Fatih Terim'i aradım. Çok iyiydi sesi." 

Abdurrahim Albayrak ve Göksel Gümüşdağ'ı da aradığını dile getiren Ekrem İmamoğlu konuşmasını şu sözler ile sürdürdü;

"Fatih Terim'i aradım. Çok iyiydi sesi, açık söyleyeyim. Kendilerine sağlık diliyorum. Sayın Abdurrahim Albayrak'ı da, Göksel Gümüşdağ'ı da aradım. Birçok insanımız var tedavi altında olan. Hepsine şifa dileyelim. Haber aldığım diğer insanlarımızı da aradım. Süreci atlatan Kadir Gökmen Öğüt milletvekilimiz var. Hem Fatih Terim'in sesi iyiydi hem Göksel Gümüşdağ'ın sesi iyiydi. Bütün hastalarımıza geçmiş olsun diyorum, şifa diliyorum. Allah korusun herkesi"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tüm hastalara şifa dilemeyi ihmal etmedi.

Kaynak: İnternet Spor