Galatasaray'ın sezon başında Aytemiz Alanyaspor'dan 4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Emre Akbaba, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sol ayak baş parmak tarak kemiğinde meydana gelen kırık sebebiyle 28 Eylül'den bu yana forma giyemiyor. Dönüşü için 4 ila 6 ay arasında süre verilen 26 yaşındaki oyuncunun son durumu belli oldu.

Emre Akbaba, yarın havuz çalışmalarına başlayacak. Yıldız futbolcunun bu tedaviye vereceği yanıta göre sahalara dönüş tarihi netlik kazanacak.

Akbaba'nın tedavisinin planlanandan önde gitti öğrenildi. Üç ay önce ayağında parçalı kırık oluşan 26 yaşındaki futbolcu, yarın havuz çalışmalarına başlayacak ve durumu gözlenmeye devam edilecek. Yıldız futbolcunun bu tedaviye vereceği yanıta göre sahalara dönüş tarihi netlik kazanacak.

Bu sezon Galatasaray formasıyla, 1'i UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 7 resmi maçta görev alan Emre Akbaba bu maçlarda 2 gol atıp 3 de asist yaptı. Yıldız oyuncu; Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi'nde İsveç'i deplasmanda 3-2 mağlup ettiği maçta, 88. ve 90+2'de attığı gollerle galibiyeti getiren isim olmuştu.


Kaynak:Sabah