Süper Lig ekibi Sivasspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 25 yaşındaki futbolcu Emre Kılınç, Haldun Domaç'ın Youtube kanalına özel bir röportaj verdi ve geçmişte Galatasaray'a transferinin kıyısından döndüğünü açıkladı.

Sivas ekibinin genç oyuncusu Emre Kılınç'ın açıklamaları şu şekilde;

"Boluspor'da oynarken Galatasaray ile anlaşılmıştı. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübü. Ben de benim için ne güzel, giderim dedim. Birkaç gün sonra kulübe gittim sözleşmeyi feshetmeye, 'Başkan vazgeçti' dediler. 'Nasıl vazgeçti' dedim, 'Seni Gençlerbirliği'ne sattık.' dediler. Tam içeriği ne, bilmiyorum. Para ve kiralık oyuncular vardı, herhalde ondan olmadı. Başkanımız da üstüne ekstra para istemiş herhalde son anda. Son anda başkan vazgeçti"

Emre, Sarı Kırmızılı takımın içinde hep ukte olduğunu şu ifadelerle dile getirdi; "O zamanlar Sneijder ve Drogba gibi isimler oynuyordu. Ben bu duyguyu o zaman yaşayamadım. Belki şans bulamayacaktım. Şu an en doğru zaman. Açıkça söylemek gerekirse, Galatasaray içimde hep bir ukdedir. Her insanın bir çocukluk hayali var. Şu an transfer olacağım takımı net açıklayamam, etik olarak doğru olmaz"

''Bu sezon en çok Galatasaray maçında zorlandık. Kendimizi aciz gibi hissettik, inanılmazlardı"

Öte yandan Demir Grup Sivasspor forması giyen Emre Kılınç’ın menajeri Yücel Özbudak ise şu açıklamayı yapmıştı; "Teknik olarak daha sezon bitmedi ama önümüzü görmek için bazı kararları erkenden almak lazım. Tek söylemek istediğim şey, Emre gelecek sezon Sivas’ta forma giymeyecek." 

Kaynak: Super Haber