Süper Lig'in sezon başında La Liga ekiplerinden Celta Vigo'dan Galatasaray'a transfer olan Emre Mor sarı kırmızılı forma ile kendisinden beklenen performansı sergileyemedi. Bekleneni veremeyen 26 yaşındaki futbolcunun ara transfer döneminde Galatasaray yönetimi tarafından biletini kesti.

Emre Mor, Yunanistan Süper Ligi takımlarından Olympiakos ile anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncunun Yunanistan'a gidişi ise olay oldu. 

UÇAĞI KAÇIRDI

Süper Lig ekibi Galatasaray'dan ayrılan Emre Mor transferi son dakikalara kaldı. Sebebi ise Emre Mor'un Atina uçağını kaçırması olarak belirtildi. Bir de üstüne yıldız oyuncunun uçağı rötar yapınca gelişmeleri takip edenler 'yok artık' dedi. 

Yunanistan aramızda olan saat farkından dolayı Emre Mor transferinin  saat 23.54’te resmi olarak bildirildiği öğrenildi. Yunan ekibine 410 bin euroya kiralanan Emre Mor’un, 290 bin euroluk ücretini ise Galatasaray karşılayacak.

Emre Mor, Yunanistan'ın Olympiakos takımına transfer olduktan sonra Galatasaray Kulübü'nü unutmadı. 

26 yaşındaki futbolcu Emre Mor sosyal medya hesabı üzerinden veda mesajı paylaştı.

Emre Mor'un paylaştığı veda mesajında "Herkesin büyük beklentileriyle buraya geldiğimin farkındayım. Ben de ülkemin en başarılı kulübünün formasını giymek, en iyi taraftarı önünde oynamak için çok heyecanlıydım. Hiçbir zaman öz eleştiri yapmaktan kaçınmadım. Sizlere her zaman doğruyu söyledim. Bekleneni karşılayamamak en başta beni çok üzüyor. Bu konuda, her zaman en iyisini vermek için çalıştığımdan emin olabilirsiniz.Buradan bu şekilde ayrılmak benim için de hayal kırıklığı ancak son durum bu. Bu kısa sürede yaşadığım duygular, hem statta hem sosyal medyada verdiğiniz sonsuz destek için büyük Galatasaray taraftarına teşekkür ederim. Umuyorum sezon sonunda yine, yeniden şampiyonluk sevinci yaşıyor olursunuz. Sizler için en iyisini diliyorum" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: İnternet Spor