G.Saray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ezeli rakipleri için, "Hem F.Bahçe'ye, hem de Beşiktaş'a saygım sonsuz. Bizim hedefimizz ise şampiyon olmak. Ben tamamen kendi takımıma odaklanıyorum. Önemli olan rakiplerimizin durumu değil, bizim ne yaptığımız. Elimdeki kadroya güveniyorum. Bütün çalışmalarımız, takımımızı daha iyi noktalara nasıl getirebiliriz ve nasıl şampiyon olabiliriz yönünde" dedi.
KATKISI OLACAKSA ADAM ALIRIZ

"Transfer iç meselemiz" diyen Riekerink ayrıca, "Transfer dönemi hala devam ediyor. Eksiklerimiz varsa bunu tespit edip, aramıza katılacak arkadaşarımız da olabilir. Şampiyonluğa katkısı olacaksa bu tip transferlere açığız" ifadelerini kullandı.

YARATICILIK EKSİK

Riekerink, Beşiktaş maçı sonrası takımda ne gibi eksiklikler gördüğünün sorulması üzerine, "Eksik olarak, yaratıcılığı söyleyebilirim. Yaratıcılık konusunda biraz eksiktik ama bu da takım içindeki dengeden geliyor. Takım dengeli olunca, yaratıcılık ve bireysel kaliteler ön plana çıkacaktır" şeklinde yorumda bulundu.

ADWOCAAT İYİ İNSAN

Riekerink, F.Bahçe'nin yeni hocası vatandaşı Dick Adwocaat'la rekabeti için ise, "Kendisini tabii ki tanıyorum. Aynı takımda oynadık. Kardeşim de kendisini tanıyor. Kendisi çok iyi bir insan. Tabii ki Hollanda medyası için Galatasaray-Fenerbahçe derbileri daha da bir önem kazandı" yorumunda bulundu.

Kaynak: Akşam