Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle bu sezon hiç forma giyemeyen Hamit Altıntop'un dünkü antrenmanda ayağının kırılması ve sezonu tamamen kapatması sosyal medyada büyük yankı yarattı.

İlk kez hurriyet.com.tr'de yer alan bu olayın ardından Twitter'da milli futbolcu hakkında yüzlerce yorum yapıldı. Yorumların çoğu olumsuz yöndeydi. Bazı Galatasaray taraftarları Hamit'in sık sık sakatlanmasına vurgu yapıp ağır ifadeler kullandı.

İşte bu yorumlar NTV Spor'un ünlü spikeri Ercan Taner'i çileden çıkardı. Twitter hesabından peş peşe iki tweet atan Taner, Hamit Altıntop'un kariyerine ve kazandığı başarılara dikkat çekerek, "Bazen futbol kariyeriniz hazin sonuçlanır. Büyük geçmiş olsun. Ayağı kırılan Hamit örnek futbolcuydu. Eleştirenler için söylüyorum; Avrupa kariyeri, Real Madrid, milli takım, Puşkaş ödülü vs unutulmasın. Futbol cahili kişilerin yaptığı yorumlar" diye yazdı.

Bazen futbol kariyeriniz hazin sonuçlanır..Büyük geçmiş olsun ayağı kırılan Hamit örnek bir futbolcuydu..
pic.twitter.com/uAa2ghsV0I
— Ercan Taner (@ercantofficial)
4 Mart 2016
Eleştirenler için söylüyorum Avrupa kariyeri,Real Madrid,milli takım Puşkaş ödülü vs unutulmasın futbol cahili kişilerin yaptığı yorumlar