Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde Rizespor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray maçın ardından, iki golle günün kahramanı Eren Derdiyok ve Uruguaylı file bekçisi Muslera, açıklamalarda bulundu.

6. dakikada attığı nefis röveşata golüyle ilgili konuşan Eren Derdiyok, ''O an hatırladığım topun çok güzel geldiği, pozisyon da çok uygundu. Şimdi izlerken tüylerim diken diken oluyor. 10 kere denesem bir kere olurdu. Sneijder antrenmanlarda da böyle güzel toplar atıyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Antrenmanda çalıştınız diye böyle goller atamazsınız. Orhan Hocayla beraber bu vuruşlara çalışıyoruz ama önemli olan o anki duruşumuz. Leverkusen'de de böyle bir golüm vardı. Bence en güzeli bu oldu.'' ifadelerini kullandı.

Bu sezon ilk kez seyircisinin önünde oynayan Galatasaray, Türk Telekom Arena'da taraftarına kavuşurken Eren Derdiyok da konuyla ilgili olarak taraftara teşekkürlerini iletti. Genel olarak iyi bir futbol oynadıklarını belirten Eren, ''Daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Beşiktaş maçı öncesi bu maçı kazanmak önemliydi.'' dedi.

MUSLERA'DAN TARAFTARA MESAJ! ''LÜTFEN...''

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ise Rize maçının önemine vurgu yaparak, ''Bizim için çok önemli bir maçtı. Uzun bir aradan sonra taraftarımızın karşındaydık. İlk yarı topu ayağımızda tuttuk ama rakip kaleye gidemedik. İkinci yarı daha çok rakip kaleye gidip daha çok pozisyon bulduk. Derbi öncesi iyi bir futbolla iyi bir sonuç aldık.'' şeklinde konuştu.

Taraftarlara da bir mesaj yollayan Muslera, ''Onların önünde daha güçlü hissediyor, daha iyi oynuyoruz. Lütfen bir daha ceza almasınlar.'' dedi.

Son olarak Eren Derdiyok'un röveşatasıyla ilgili de konuşan Uruguaylı, ''Eren mükemmel bir forvet, çok şanslıyız ki o bizim takımımızda. Golü yalnızca alkışlayabilirim, o seviyede topa vurmak için çok esnek de olmak gerekiyor. Kendisini tebrik ediyorum, alkışlıyorum.'' ifadelerine yer verdi.