Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın ara transferin son günlerinde kiralık olarak İtalya'nın Fiorentina kulübünden kadrosuna dahil ettiği  Erick Pulgar, şimdiye dek istediği kadar fotma şansı bulamadı.

Galatasaray ile 3 karşılaşmada oynayan ve bunların yalnızca 1'inde ilk 11'de görev yapan Şilili futbolcu sarı-kırmızılı ekipte henüz beklenen yükselişi yapamazken, Pulgar ile ilgili Fransız medyasından flaş bir iddia öne sürüldü.

Ara transferde Pulgar'ı isteyen fakat Şilili futbolcunun Galatasaray'ı seçmesinin nedeni ile temaslarında istediği sonucu elde edemeyen Marsilya'nın yıldız futbolcu için sezon sonunda tekrardan temasta bulunacağı ifade edildi.

FOTOMAÇ gazetesinin derlediği ve Fransız medyasındaki haberde Marsilya'nın kulüpten ayrılması beklenen orta saha oyuncusu Boubacar Camara'nın yerini Pulgar ile doldurmak istediği belirtildi.

Galatasaray ile kiralık kontratı sezon sonunda bitecek olan ve haziran'da Fiorentina'ya dönecek olan Erick Pulgar'ın bonservisinin odluğu İtalyan ekibi ile ise 2023 senesine dek kontratı yer alıyor.

KAYNAK: FOTOMAÇ