Eskişehirspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-0 kaybedilen Galatasaray maçından sonra gelecek maçlarda performanslarını arttırmaya çalışacaklarını söyledi.

Maça iyi hazırlandıklarını söyleyen Kartal, "İki haftadır iyi mücadele ediyoruz ama istediğimiz puanları alamadık. Erken bir gol yedik. Rakibin gücü belli. Daha sonra toparlandık. Hakemin vermiş olduğu bazı kararlar karşısında bir şansınız kalmıyor. Moral olarak da takım çöktü. Zaten haftalardır kazanamayan bir takımız. İkinci yarıda sonraki maçları düşünerek hamle yaptık. Galatasaray da ikinci yarıda tempoyu düşük tuttu. Pozisyonlara girdik ama atamadık. 7 maç var devre arasına kadar, 4'ü evimizde. İnşallah bu maçlarda çıkış yakalarız ve istediğimiz sonuçları alırız" değerlendirmesinde bulundu.

TOKO: UMUDUMUZU KAYBETMEMELİYİZ

Maç sonrasında Eskişehirspor futbolcusu Toko, "Maçın kolay geçmeyeceğini biliyorduk ama iki duran toptan gelen toptan sonra toparlanamadık. Kesinlikle umudumuzu kaybetmemeliyiz. Önümüzde zorlu maçlar var. Onlara hazırlanmalıyız" ifadelerini kullandı.