Eşine son olarak 3 milyon liralık Lamborghini alan Sabri Sarıoğlu, kesenin ağzını yine açtı. 'Reis' lakaplı futbolcu son olarak da Yağmur Hanım için 600 bin liraya BMW i8 model elektrikli araç aldı.

REİS ABARTTI

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, otomobil sevdasını abarttı! Geçtiğimiz haftalarda eşine 3 milyon liralık Lamborghini Aventador alan yıldız futbolcu, Yağmur Sarıoğlu için yine kesenin ağzını açtı. Önceki akşam pilot olan eşini karşılamak için Atatürk Havalimanı'na giden Sabri Sarıoğlu, daha sonra eşiyle soluğu Etiler'de aldı. Peş peşe iki araçla yemek yiyecekleri mekana giden çiftten Sabri Sarıoğlu, BMW i8 marka aracıyla ilk kez görüntülenmiş oldu.


Ünlü futbolcunun kullandığı BMW i8, elektrikli olduğu için daha çok çevreci kişiler tarafından tercih ediliyor.

HEPSİNİN PLAKASI DA ÖZEL

Takvim gazetesinin haberine göre; yıldız futbolcu, eşine hediye olarak aldığı 600 bin TL'lik yeni aracın direksiyonuna geçerken, Yağmur Sarıoğlu ise Mercedes marka jipi ile yoluna devam etti. Ünlü çift, toplam değeri 1 milyon 200 bin liralık araçlarıyla Etiler'den çıkıp evlerine gitti. Son 1 ayda eşine toplam değerleri 3 milyon 600 bin liralık Lamborghini ve BMW marka araç alan Sabri Sarıoğlu, bu tavrıyla "Garajında bir otomobil galerisi alacak değerde araç var" dedirtti. Galatasaraylı futbolcunun garajında ayrıca 500 bin liralık bir de Range Rover jip bulunuyor.