Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki demeç savaşları devam ediyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in geçtiğimiz hafta Trabzonspor maçının ardından hakem Ümit Öztürk'ün kararlarıyla ilgili gelen soruya, "Hakemler de insandır hata yapabilir." şeklindeki ironi içerikli açıklamasına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Kurnazlık yapıyor." cevabını vermişti. 

Galatasaray'ın, Kasımpaşa'yı deplasmanda 4-1 mağlup ettiği maçın ardından basın toplantısında Terim'e bu soru yöneltildi ama Terim yanıtlamadı. Beyaz TV muhabiri Sezgin Gelmez, "Sizin hakemler de hata yapar ifadeniz çok konuşuldu. Bu bir ironiydi ama Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sizin için "kurnazlık yapıyor." dedi. Ne söylersiniz? şeklinde bir soru yöneltirken Fatih Terim, "Var mı başka bir soru?" diyerek yanıtsız bıraktı. 

ALİ KOÇ NE SÖYLEMİŞTİ?

Sayın Terim'e katılmıyorum. Aslında kurnazlık yapılıyor. Kamuoyu önünde hakemlere düdük astırılmasının ne gibi sonuçlara sebep olacağına dikkat çekmek istiyorum. Olay son derece bilinçli şekilde çarpıtılmıştır. Kulüpler Birliği'nin bildirisinin arkasındayız. Kötü performansımızı hakemlerimizin kötü performansına bağlamıyoruz. Son 4 maçta yapılan hatalar durumu etkilemiştir. 




Kaynak:Futbol Arena