Süper Lig ekibi Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, takımının Yukatel Denizlispor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından beIN Sports'un sorularını yanıtladı.

Denizlispor karşısında daha çok gol bulabileceklerini ifade eden teknik adam Fatih Terim, "Hepimizin hayal ettiği bir oyun var, bu oyuna ulaşmak için çabalıyoruz. İyi oyuna doğru gittiğimizi düşünüyorum ama yine de gereksiz, pozisyonun olmadığı bir yerde gol yedik. Hiçbir zaman oyun anlayışımızdan vazgeçmedik, oyunun kontrolü bizdeydi. 20'ye yakın şutumuz var, birçok atağımız var; sonuçlandırmamızın daha iyi olmasını beklerdim." ifadelerini kullandı.

Sarı Kırmızılı ekip için her maçın final olduğunu belirten tecrübeli teknik direktör Terim, "Geçen seneden daha çok takım var potada. Sivasspor başta olmak üzere bütün Anadolu takımlarının hakkını vermek gerekiyor. Onların uyanışının, sahadaki mücadelelerinin hakkını vermemiz gerekiyor. Zevkli bir lig geçireceğiz. Galatasaray her zaman kovalayacaktır, her zaman iddiasını sürdürecektir." şeklinde konuştu.

ARDA TURAN İÇİN AÇIKLAMA

Sarı Kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim, Arda Turan transferindeki son durumun sorulması üzerine şu yanıtı verdi;

"Arda Turan ile ilgili fikirlerimi Antalyaspor maçından sonra söyledim. Bu transferle ilgili beni yönetimle karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar. Böyle bir durum, böyle bir kriz söz konusu değil. Arda iyisiyle, kötüsüyle, sevabıyla, günahıyla zor bir süreç geçirdi. Hayatta hepimiz 2. şansı hak ederiz. Hatayı yaparız ancak bize sahip çıkan ailelerimiz olur. Arda Turan'a bu şansın verilmesinden yanayım. Diyorum ki bu sadece teknik bir karar değil. Benim söylediğim aile yaklaşımıyla bakabilen bizlerin, sizlerin, taraftarların ve camiamızın da talebi olmalı. Sadece teknik değil."

Kaynak: Goal.com