Terim, ikiliye taraftarların kendilerinden çok şey beklediklerini hatırlatarak, "Ben de sizlerden çok şey bekliyorum. Artık beklentileri gerçekleştirin. Sezonun en önemli maçlarından birine çıkacağız. Kendiniz gibi oynarsanız takıma yapacağınız katkıdan zaten eminim. Gerçek oyunlarınızı görmek istiyorum artık" ifadelerini kullandı. 


Öte yandan sahalara iyi bir geri dönüş yapan Maicon'dan da memnun olan Terim'in, Porto deplasmanında Brezilyalıya görev vermesi bekleniyor. Daha önce Porto'da ter döken Maicon rakibi çok iyi biliyor.

TEKRAR YETKİ İSTEYECEK

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Olağanüstü Genel Kurul'dan çıkan tablo karşısında geri adım atmayacak. Basketbol ve Voleybol AŞ, Mecidiyeköy, Hasnun Galip ve Ada'nın üyeler tarafından kabul edilmemesi karşısında Cengiz, ikinci bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Kongreden sonra kurmaylarıyla bir araya gelen Cengiz, "Üyeler bu maddeleri kabul etmeyebilir. Biz de onların istedikleri şekle sokarak yeniden önlerine getireceğiz" değerlendirmesini yaptı.

AKBABA EN AZ 5 AY YOK

Erzurumspor maçında aldığı darbenin ardından sol ayak baş parmağında kırık tespit edilen Emre Akbaba dün ameliyat edildi. En az 5 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen futbolcunun ameliyatını kulüp doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce gerçekleştirdi. Ameliyat başarıyla neticelendi.

Kaynak - Türkiye