Galatasaray'da taraftarlar kötü gidişe el koydu!.

Son dönemde arka arkaya sakatlıklarla sarsılan sarı-kırmızılılar, Malatya karşısına tam 7 as oyuncusundan eksik bir şekilde çıkarken 2 ismini daha kaybetti..

Belhanda 30. dakikada sakatlanarak kenara geldi. Üstüne Mariano 45. dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Tabii bu durum takımın moralini biraz daha bozarken 90 dakika sonunda yenilgi geldi..

RAKİBİNİ TEBRİK ETTİ

Karşılaşma sonrası oldukça üzgün görünen Terim, "Malatyaspor'u tebrik ediyorum" diyerek önce rakibin hakkını teslim etti. Ardından da hiçbir mazerete sığınmadan, "İçim yanıyor. Taşıyorum. Üzüntüm, tahmininizden daha fazla sakat oyuncularımız var ama Galatasaray'a yakışır oynamamız lazım" değerlendirmesinde bulundu. Bu açıklama taraftarları duygulandırırken sarı-kırmızılılar havalimanına akın etti
.
YENİLSEN DE YENSEN DE

Takıma sahip çıkan, Fatih Terim'i bağırlarına basan taraftarlar, "Yenilsen de yensen de taraftarın seninle" ve "İmparator Fatih Terim" şeklinde bağırıldı. Bu durum deneyimli çalıştırıcının moralini biraz olsun düzelmesini sağlarken oyuncuları da etkiledi. Florya'da bir araya gelen futbolcular, taraftarların verdiği desteğin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu vefakar insanlara mutlaka derbi galibiyeti hediye etmeliyiz" dedi.
.
KAYBEDİLMİŞ BİR ŞEY YOK

Taraftarlar, tüm olumsuzluklara rağmen Galatasaray'ın iyi durumda olduğunu da dile getirdi. Galatasaray'ın lider Başakşehir'den sadece 3 puan geride olduğunu kaydeden sarı-kırmızılılar, Trabzonspor ve Beşiktaş'tan 4, Fenerbahçe'den ise 10 puan ileride olduklarına vurgu yaptılar.
.
İDMAN YİNE TARAFTARA AÇILSIN

Galatasaraylılar, Fenerbahçe maçı öncesinde takımla birlikte olmak istiyor. Dün sosyal medyada, takımın yapacağı son idmanın taraftarlara açılması için kampanya başlatıldı. Paylaşılan mesajlarda, "ASY'de idman taraftara açık olsa da kenetlensek" ifadesine yer verildi.
.
.UEFA KUPASINI HATIRLATTILAR

Galatasaraylı taraftarların, Terim önderliğinde yeniden çıkışa geçileceğine olan inancı tam. Geçen sezon da Malatya'ya yenildiğini ancak sezonu şampiyon tamamladığını dile getiren sarı-kırmızılılar, Aralık 1998'de oynanan Ath. Bilbao maçı sonrası Fatih Terim'in yaptığı açıklamayı da hatırlattı. Sosyal medyada, "En son içim yanıyor dedikten 17 ay sonra UEFA Kupası'nı kazandı" mesajı birçok hesap tarafından paylaşıldı
.
TERİM'DEN O SORUYA EFSANE YANIT

SORU: Galatasaray'a geldiğiniz her dönemde sıkıntı yaşadınız. Bu kaderiniz mi?

CEVAP: Benimle beraber problemler çözülmeyecek de kiminle çözülecek. Şikayetçi değilim. Tam tersi, camiamızı nasıl birleştiririz, onun derdindeyim. Altından kalkarız. Sezonun en iddialı takımı yine biz olacağız.
.


Kaynak:Fotomaç