Terim buna rağmen kamp döneminde takıma yeni bir sistem getirmeye çalıştı. Tecrübeli teknik adam Guardiola'nın Barcelona'da oynattığı gibi sadece oyunun hücum yönünü düşünen, yani savunmayı çok az gerektirecek, bunu pozitif futbolla çözmeye çalışacak bir oyun formatı tasarlıyordu. Terim bunu denedi de, ancak gerek Akhisar karşılaşması gerekse Ankaragücü mücadelesi, tecrübeli teknik adam için bir referans oldu.


Aslan artık daha geride
Bu anlayışın mevcut kadroyla uygulamanın zor olduğunu öngören tecrübeli teknik adam, bu haftadan itibaren takımın savunma kurgusunu yeniden tasarlayacak. Orta sahada Fernando'nun hücum aksiyonlarından verim alamayan teknik heyet, sambacıdan fabrika ayarlarına dönmesini isteyecek. Fernando geçen sezonki gibi savunmayla daha yakın olacak. Maicon'un geri dönüşlerde çok ağır kalması sebebiyle stoper ikilisi önceki oyun şablonuna göre daha geride konuşlanacak. Öte yandan Terim artık daha agresif bir oyun istediğinin de altını çizdi. Ndiaye ve Denayer'in yeniden kadroya katılmasını bekleyen tecrübeli hoca, bu oyuncular gelene kadar takımını daha kontrollü bir takım oyun anlayışıyla sahaya sürecek.

Gomis'e yuvasından teklif
G.Saray'daki geleceği belirsiz olan Gomis hakkında sürpriz bir iddia gündeme geldi. Altyapısından yetiştiği Fransız temsilcisi St. Etienne, Ankaragücü maçında yedek kalan Gomis için sarı-kırmızılı kulübe "Oyuncunun maaşı karşılığında" kiralama teklifinde bulundu. Yönetim, bu teklife henüz cevap vermedi.















Kaynak Türkiye