Fatih Terim’in milli takımda hiç vazgeçmediği Volkan’ın Başakşehir’den ayrılmak istemesi durumunda kendisine kapılarının açık olduğunu söylediği gelen bilgiler arasında. Volkan’ın yedek kaldığı için milli takım kalesini kaybetme riski yüzünden bu teklifi düşündüğü ama G.Saray’a da Muslera’nın arkasında beklemek için gelmek istemediği iddia edildi.

İSMAİL ÇİPE İKİNCİ KALECİ OLARAK DEVAM EDECEK
Muslera kefil oldu… İsmail Çipe, G.Saray’da ikinci kaleci olarak yola devam edecek. Bir süre Uruguaylı file bekçisine alternatif olacak isim arayan G.Saray’da İsmail’in yaz kampında gösterdiği performans dikkat çekmişti. İsmail’e, Taffarel’le beraber Muslera da kefil olunca Terim kaleci arayışlarına ara verdi. Zaten istediği Okan Kocuk için de Bursaspor 1 milyon euro’dan aşağıya inmediği için transfer gerçekleşemiyordu.

MUSLERA’NIN SIMOVIC’İ YAKALAMASINA BİR MAÇ KALDI
G.Saray, evinde oynadığı son 4 Süper Lig maçında gol yemedi. Sarı- kırmızılılar, en son 1985-86’da efsane kalecisi Zoran Simovic’in kaleyi koruduğu sezonunda 5 maç kalesinde gol görmemişti. Muslera, Alanyaspor maçında da kalesini gole kapatırsa Simovic’i yakalayacak.

Kaynak: Fotospor