Galatasaray'da transfer sıkıntısı baş gösterdi. Teknik Direktör Fatih Terim elindeki oyuncuların tek tek satılması ve yerlerine transfer yapılmaması sonrası sinirlendiği ve yönetimi eleştiri yağmuruna tuttuğu öğrenildi.

Ozan Kabak'ın Stuttgart'a transferi Fatih Terim'in sabrını taşırdı. Marcao'dan başka transferde istediği hareketin olmaması başarılı hocanın moralini bozdu. Serdar Aziz'in kadro dışı bırakılması ve kulüp aranması, Mariano’nın satılmaya çalışılması ve Flamengo’dan sonra Sao Paulo ile görüşülmesi, Suudi Arabistan takımı Al Ittihad'ın transfer teklifi yaptığı Younes Belhanda'nın satılmaya çalışılması, Arabistan'dan bir takımın  Sofiane Feghouli'yi almak istemesi ve diğer gelişmeler Terim'in tepkisine sebep oldu. Tecrübeli Teknik Adam "kadromuzu geliştirmek yerine daha da kötü hale getiriyoruz. Hem şampiyon olmamız isteniyor, hem Avrupa'da başarı bekleniyor hem de git gide kötüye giden bir kadro yapısına sahip oluyoruz. Başarıyı herkes sahipleniyor başarısız olduğumuzda da ortalıkta kimseyi göremiyoruz. Gomis'in satılmasının ve yerinin doldurulamamasının bedelini ödedik. Hala akıllanmadık. Gidenin yeri en azından dolmayacaksa satmayalım." dediği gelen bilgiler arasında.

Galatasaray'ın Alan Carvalho,  Wilfred Bony, Demba Ba, Balotelli ve bir çok isimle adı anılmasına rağmen herhangi bir gelişme yaşanmaması da Fatih Terim'in tepkisine yol açtığı belirtiliyor.


Kaynak:Fotospor