Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Kayserispor maçı sonrası sosyal medyada yazılanlardan dolayı büyük bir üzüntü duydu ve istifa etme durumuna geldi. Eğer Göztepe maçında puan kaybı yaşansaydı Terim'in basın toplantısında istifasını açıklayacağı iddiası edildi.

Evinde Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek galibiyet hasretini bitiren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in basın toplantısı gündeme damga vurdu. Takvim Gazetesi'nde yer alan haberde; son zamanlarda yapılan eleştirilerden ötürü son derece üzgün olan hatta bir ara gözleri dolan deneyimli teknik adamın istifanın eşiğinden döndüğü belirtildi.

Fatih Terim Göztepe maçı sonrası; "Futbolda vefa yok. Dün de yok ona da tamam. Biraz vicdanı olan biraz Galatasaray'ı sevenin dikkatli davranması gerektiğini düşünüyorum. Üzüldüm, kırıldım. Ne oluyoruz? Ben alışkın olmadığımdan da olabilir. Kritik edilebiliriz, yanlış yapabilirim, mağlup olabiliriz ama son zamanlardaki gidişat bana kendimle ilgili, Galatasaray ile ilgili başka şeyleri düşündürüyor." şeklinde açıklama yapmıştı.

GALATASARAY, BOMBA İDDİA İLE ÇALKALANDI

Haberde kulislerde dolaşan iddiaların Terim'in bu sözlerinin arkasında şok bir gerçek olduğu ifade edildi. Kayserispor yenilgisinden sonra sosyal medyada kendisiyle ilgili yaptığı yorumlar sonrası Terim karar aşamasına geldi.

Üzgün olan teknik direkötörün Göztepe maçında olası bir puan kaybı sonrasında istifasının hazır olduğu ve bunu da basın toplantısında açıklamayı düşündüğü belirtildi.

KAYNAK: NTVSPOR