Son düzlükte öne geçmesi durumunda rakiplerine pek şans tanımayan Galatasaray, Konyaspor deplasmanında kazanması halinde kalan 4 hafta öncesi tüm rakiplerinin önüne geçmiş olacak.

Habertürk'ün haberine göre; kazandığı son 4 şampiyonlukta da kalan 4 hafta öncesi lider konumda olan Cimbom, rakiplerinin önüne geçmesini engelleyerek ipi göğüslemeyi başardı. Bu anlamda diğer rakipleri üzerinde psikolojik avantajı da ele geçirecek olan Sarı-Kırmızılılar, Konya maçına büyük önem veriyor.

Konya'yı yenerek son 4 maç öncesi liderlik koltuğuna kurulmanın hesaplarını yapan Galatasaray, Türk futbolunda kendi yarattığı şampiyonluk kehanetini de doğrulamış olacak.

Galatasaray kariyerinde unutulmaz başarılara imza atan teknik direktör Fatih Terim de Sarı-Kırmızılı camiada 8. şampiyonluğunu yaşamanın hayallerini kuruyor.

1996-97 sezonuyla birlikte 4 yıl üst üste şampiyonluk yaşayan Terim, 2002-03 sezonunda Beşiktaş'la girdiği şampiyonluk yarışını son düzlükte kaybetmişti. Ancak Galatasaray'daki 3. döneminde 2 kez şampiyonluk yaşayan deneyimli hoca, geçen yıl ise son düzlükte öne geçerek takımını şampiyon yapmıştı.




Kaynak:Habertürk