Ozan Muhammed Kabak, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanan Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının son dakikalarında Ryan Donk'un yerine oyuna girerek Galatasaray A takım formasını ilk kez giydi.

Galatasaray formasıyla bir lig maçına çıkan 2000 doğumlu ilk oyuncu olan Ozan Kabak, UEFA'nın da radarına girmiş bir isim.
Ozan Kabak stoper ve ön liberoda görev alabiliyor. Ankara doğumlu oyuncu, 1.85'lik boyuyla hava toplarında da etkili bir oyuncu.

Sol ayağını etkili kullanan Ozan, 1 Temmuz 2017'de Galatasaray'la profesyonel sözleşme imzaladı. Genç oyuncunun sarı kırmızılı ekiple 30 Haziran 2020'ye kadar kontratı bulunuyor.

2015 yılından bu yana Galatasaray çatısı altında bulunan Ozan Kabak sarı kırmızılı ekipte sırasıyla 16, 17, 19 ve 21 yaş altı takımlarında forma giydi.

Türkiye Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında da toplam 39 kez resmi maça çıkan Ozan Kabak bu maçlarda 6 gol atma başarısı gösterdi.
Ozan Kabak, UEFA 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği performansla UEFA'nın dikkatini çekmişti.

Şampiyonada yarı final oynayan Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda stoper bölgesinde görev alan Ozan Muhammed Kabak, turnuvada en fazla dikkat çeken 10 oyuncu arasında gösterildi.