Üst üste kazanarak zirve yarışına ortak olan ve bu sezon şampiyonluğu kaptırmak istemeyen Sarı-kırmızılılar'da transfer çalışmaları erkenden başladı..

Deneyimli Teknik direktör Fatih Terim'in raporları doğrultusunda planlamalarını yürüten Cimbom, rotayı iç transfere çevirdi..

FATİH TERİM SARACCHI'Yİ İSTEDİ!

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 500 bin euro karşılığında 1.5 yıllığına Bundesliga ekibi Leipzig'den kiralanan Uruguaylı Marcelo Saracchi, takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

67 yaşındaki deneylimli hoca Fatih Terim'in ısrarla isteği üzerine sarı-kırmızılı yetkililer, Saracchi'nin bonservisi için Alman kulübüyle masaya oturdu..

12 MİLYON EURO'YA ALINMIŞTI

Hürriyet'in haberine göre; Leipzig 12 milyon euro'ya kadroya kattığı yıldız sol bek için Galatasaray'dan 5 milyon euro talep etti.

Böylelikle Alman ekibi de 22 yaşındaki Uruguyalı futbolcunun satışına olumlu yaklaşmış oldu..

BİR SONRAKİ ADIMI BÜTÇE BELİRLEYECEK

Sezon sonuna kadar Finansal Fair Play kısıtlamalarına tabi olan Galatasaray, transfer geliri elde ederse ocakta Bundesliga ekibi Leipzig ile masaya oturacak.

Marcao ve Luyindama gibi transferde başarılı isimlere cazip teklif gelip gelmemesi, satışları belirleyecek..

Eğer 10 milyon euro ve üzeri bir bedelli oyuncu satışı gerçekleşirse 22 yaşındaki Saracchi'nin bonservisi devre arasında alınacak..

Bu sezon Sarı-Kırmızı formasıyla 6 karşılaşmaya çıkan 22 yaşındaki Marcelo Saracchi, 1 de asist kaydetti.

Kaynak : Fotomaç