Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, bugün ligde oynanacak olan Kasımpaşa maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

Liderliği devam ettirme yolunda kendilerini çok zor bir 90 dakikanın beklediğini dile getiren Fatih Terim, Muslera'yı dış şutlar konusunda uyardı, takıma da kanat ortalarına fırsat vermemelerini söyledi. Terim, hakem ile diyaloglara da dikkat çekti. 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve ekibi, Kasımpaşa'yı ayrıntılı olarak analiz ederken 3 puan için stratejilerini belirledi. 

Liderliği devam ettirme yolunda Kendilerini zor bir 90 dakikanın beklediğini belirten Terim ve kurmayları, futbolcularla görüşerek şu önlemleri aldı: 

1. MUSLERA'YA UYARI: 

Kasımpaşa'nın ligde ceza sahası dışından en çok gol atan (6 gol) takımlardan biri olması nedeniyle bu konuda Muslera'nın dikkati çekildi. 

2. KANAT ORTALARI: 

Kasımpaşa'nın kanat ortalarında da yine etkili olduğu tespit edildi. Bu konuda hem savunma hem de Muslera uyarıldı. 

3. İLK GOL ÖNEMLİ: 

Galatasaray ilk golü attığı maçlarda sadece Antalya ile sezonun ilk yarısında yapılan karşılaşmada puan kaybetti. Bu nedenle ilk golün önemi vurgulandı. 

4. KRİTİK İSİM FEGHOULİ: 

Belhanda'nın yokluğunda Kayseri deplasmanında olduğu gibi Feghouli 10 numara pozisyonunda oynayacak. Cezayirli futbolcunun Belhanda gibi savunma özelliklerinin olmaması handikapı... 

5. HAKEME DİKKAT: 

Son haftalardaki hakem kararlarından dolayı yine gergin geçebilecek bir maç. Futbolculardan sakin kalmaları ve hakem Halis Özkahya ile diyaloglarında dikkatli olmaları istendi. 

Kaynak - Milliyet