Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Schalke 04'e 2-0 mağlup oldu. Teknik direktör Fatih Terim maç sonu açıklamalarda bulundu.

İşte Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"İlk yarı Şampiyonlar Ligi'ne uygun oynadık. Şu 3-4 maça baktığımda herhalde bu kadar enteresan golleri kaçıran da biziz, acayip golleri yiyen de biziz. Sonra oyunu dengeledik. Zaman zaman iyi pas oyunu ortaya koyduk. İlk yarıda fırsatları değerlendiremedik."

"2-0'dan sonra kırıldık, oyunu da bıraktık. Schalke'yi tebrik ediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde bu kadroları kurabilmek için ekonomisiyle, idaresiyle, tekniğiyle, ciddi plan yapmak lazım. Buralar artık işin en son noktaları. Tabii bunu daha detaylı konuşacağız."

"Bize burada neredeyse Ali Sami Yen'de oynar gibi destekleyen gurbetçiler... Onlar adına üzüldüm. İlk yarı belki ama 2. yarı kazanacak, skoru değiştirecek bir oyun oynamadık."

"Futbolda her şey var tabii ama UEFA Avrupa Ligi'ni garantilemek için Lokomotiv'e yenilmememiz yeterli. Bu atmosfer içinde, bu düşünceyle oynayacağız. Hayallerimiz, düşüncelerimiz her zaman devam edecek. Daha organize olacağız."