Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gündeme bomba gibi düşecek planını devreye sokmak için büyük uğraş veriyor. 2018'e Şampiyonlar Ligi kadrosu hazırlanması talimatını veren başkan Dursun Özbek'in klübe ve Sportif A.Ş. içinde iddaalı planları var. Fatih Terim'i yönetimde görmek isteyen Dursun Özbek, takımın başına ise Igor Tudor'u getirmek istiyor.

Galatasaray yönetiminin gelecek planları taraftarı heyecanlandırıyor. Sezon başında Levent Nazifoğlu'na önümüzdeki sezon için Şampiyonlar Ligi kadrosu kurması talimatını veren başkan Dursun Özbek, Sportif A.Ş. ve teknik sorumlu için düşündüğü isimleride kafasında belirledi. Riekerink'in bu sezonu en iyi şekilde bitirmesi için dua eden Galatasaray yönetimi gelecek sezon için çalışmalarına şimdiden başladı. Kadrosuna genç takviyeler yapan ve uzun vadeli başarılı bir takım kurmak isteyen Galatasaray, teknik direktör içinde genç ve tanıdık bir ismin peşine düştü. Bu sezon kısıtlı kadrosuyla mücadeleci, hızlı ve cesur bir futbol oynayan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor gelecek sezon için Galatasaray'ın ilk transfer hedefi olacak. Genç teknik adamla uzun vadeli bir başarı hedefleyen Galatasaray yönetimi asıl bombayı yönetimdeki kadro değişikliğiyle patlatacak.

Sportif A.Ş. 'nin başına Fatih Terim'i getirerek futbolu İmparator'a teslim etmeyi planlıyor. Transfer kurulu, scout ekibi, futbol yapılanması ve futbol yatırımları Fatih Terim'e bağlanacak. Milli takımda sık sık eleştirilen ve huzursuz olduğu gözlenen Fatih Terim'in yuvasına dönmeye sıcak baktığı ve bu sebeple büyük planın önümüzdeki sezon gerçekleşeceği öngörülüyor. Bu planın duyulması dahi taraftarda büyük bir heyecan ve beklenti yaratırken, gerçekleşmesi sonucunda Galatasaray taraftarı son yılların en büyük sevinçlerinden birini yaşayacağını söylersek yanılmayız. Başkan Dursun Özbek'in bu iddaalı talimatlarından sonra gelecek sezonun Galatasaray'ını şimdiden dört gözle bekliyoruz.