Galatasaray 19 yıldır kazanamadığı Kadıköy deplasmanına bir kez daha "O sene bu sene" sloganı ile yola çıkıyor.Ülker Stadı'nda ilk maçlarına çıkacak olan Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Garry Rodrigues, Maicon Roque ve Fernando Reges gibi isimler hem heyecanlı hem hırslı. Hepsi Sarı-Lacivertlileri dış sahada yeneceklerinden emin.

FARK 9 PUANA ÇIKACAK

Sarı-Kırmızılıların Kadıköy'e daha önce hiç çıkmamış yıldızları şu şekilde açıklama yaptı; ' Bizler dünyanın dört bir yanında, çok zor atmosferlerde, kritik derbilerde forma giydik. Kadıköy veya başka bir yer fark etmez. Biz her maça 3 puan almak için çıkıyoruz, Fenerbahçe deplasmanına da aynı hedefle gidiyoruz. 6 puanlık avantajımızı, 9'a çıkarmak istiyoruz. Odaklandığımız tek şey şampiyonluk.' şeklinde konuştular.

GOMİS'İN GÖLGESİ YETER

Galatasaray'ın forveti Bafetimbi Gomis bu sezon ligde 25 kez ağları sarstı. Fenerbahçe'de ise Jose Fernandao'nun 5,Roberto Soldado'nun 3 golü bulunuyor. Fransız golcü Gomis, iki takımın hücumcuları kıyaslandığında Fernandao- Soldado ikilisini yanına yaklaştırmıyor. Derbi öncesi Sarı-Kırmızılılarda Eren Derdiyok, Fenerbahçe'de ise Vincent Janssen'ın sakatlığı bulunuyor.

Kaynak: Fotomaç