Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Kolombiyalı forveti Radamel Falcao, 20 yıl sonra Kadıköy’de 3-1'lik skorla galibiyet elde edilen Fenerbahçe derbisinde penaltıdan attığı gol ile ağları sarsmıştı.

Akşam'da yer alan habere göre; Deneyimli Kolombiyalı golcünün ortaya koyduğu performans, Kolombiya’da da büyük yankı uyandırdı. Ülke basınında Kolombiya Milli Takımı teknik direktörü Carlos Queiroz’un onu en yakın zamanda aday kadroya çağıracağı öne sürüldü.

Milli Takım formasını en son 29 Haziran 2019’da Şili’ye karşı giyen 34 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu Falcao, ülkesinin Copa America’dan elenmesine engel olamamıştı. Teknik Direktör Queiroz’un yeni bir takım inşa etmeye çalıştığı ancak Falcao’nun tecrübesinden yararlanmak istediği yazıldı. Tecrübeli futbolcu, üst üste yaşadığı sakatlıkların ardından Milli Takım’daki formasını kaybetmişti. Öte yandan Falcao’nun kariyerindeki derbi performansı da dikkat çekti. River Plate’le Boca’ya, Atletico Madrid’le Real Madrid’e, Porto’yla Benfica’ya ve Monaco’yla Nice’e gol atan Falcao, Galatasaray’da da Fenerbahçe’yi boş geçmedi.

Kaynak: Mynet Spor