Gelecek sezonun kadro yapılanma çalışmalarına başlayan Galatasaray, bir yandan mevcut oyuncularla ilgili kararını veriyor. Sarı Kırmızılı takım transfer hedefleri için de girişimlere başladı.

Sözleşmesi biten oyuncularla görüşme halin olan Süper Lig ekiplerinden Galatasaray bazı oyuncularla da yollar ayrılacak. Sarı Kırmızılı kulüpte gidecek ilk isim ise Leipzig'ten kiralık olarak renklere bağlanan Saracchi...

Deneyimli teknik direktör Fatih Terim'inn performansından memnun olmadığı belirtilen Saracchi'nin kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Yeni sezon kadrosu için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme Van Aanholt ve Kostas Tsimikas gelmişti.

Sarı Kırmızılı ekipte sol bek pozisyon için sürpriz bir isim daha gündeme geldi.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Galatasaray'ın Kolarov için devrede olduğu öne sürüldü. Sezon sonunda Inter ile olan sözleşmesi sona erecek olan Sırp futbolcunun Türkiye'ye transfer olacağı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan tecrübeli futbolcu Roma'dan Inter'e transfer olmuştu.

Haberin detaylarında Inter ile olan sözleşmesini uzatmayacak olan Aleksandar Kolarov'un Süper Lig'de yeni bir maceraya başlayabileceği ifade edildi.

Kaynak: Fotomaç